Habverővel krémesre keverjük a vajat a kétféle cukorral és a sóval. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd kis adagokban, a tejjel felváltva beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet.
Kétfelé osztjuk a tésztát, és az egyik adagba dolgozzuk a meghámozott, pürésített banánt az étkezési keményítővel együtt, a másik adagba pedig a nugátkrémet. A kétféle masszát felváltva töltjük egy kivajazott, kilisztezett kuglófformába, és 175 fokon 45 percig sütjük. Azután kivesszük, óvatosan kiborítjuk a sütit a formából, és hagyjuk kihűlni.
Vízgőz fölött megolvasztjuk a felaprított étcsokoládét, majd lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a tejszínt. A mázt a kuglófra locsoljuk, és hagyjuk megszilárdulni. Végül rácsorgatjuk a megolvasztott fehér csokit, és azt is hagyjuk megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.