A burgonyával kezdünk. Ehhez a tejszínt és a tojást, egy kicsi sóval kikeverjük. Ízesíthetjük rozmaringgal, kakukkfűvel és snidlinggel is.
A sütőformákat kivajazzuk, majd a korábban kikevert tojásos tejszínből, egy evőkanállal rakunk a formák aljára. Erre a vékonyra szeletelt burgonyából rakunk pár szeletet, majd a vöröshagymából és a rozmaringból egy adag. Újabb adag tejszín következik, és addig folytatjuk a rétegezést, amíg tele nem lesz a formánk. A tejszínnel mindig töltsük fel teljesen a formákat, hiszen abban fog megfőni sütés közben a burgonya. 140 fokra előmelegített sütőben, 40 percig sütjük.
A négy nagyobb szelet bárányfartőt, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, amikor már habzik, akkor körbesütjük benne a fartöveket. Amikor minden oldal szép kérget kapott, mellé rakjuk a felszeletelt vöröshagymát, és fokhagymát. Együtt pirítjuk őket, majd Ale típusú sörrel felöntjük. Friss zsályát adunk hozzá és 40 perc alatt készre pároljuk benne a húst.
Egy újabb serpenyőben vajat olvasztunk. Amikor forró, belerakjuk a felszeletelt kelkáposztát, koktélparadicsomot és a fokhagymát. 1-2 perc alatt megpirítjuk.
Egy nagyobb tányérra rakjuk a megsült burgonyákat. Mellé a húst, amit leöntünk a kissé karamellizált, besűrűsödött mártással, a tetejére pedig ráhalmozzuk a pirított kelkáposztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.