A csirkemellet megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. Felforrósított olajon megdinszteljük egy serpenyőben, megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát, és ezzel együtt pároljuk tovább, amíg zsírjára nem sül. Ekkor hozzákeverjük a felaprított bazsalikomot, és az egészet összekeverjük.
Elkészítjük a sajtmártást. A tojást felverjük, hozzákeverjük a mascarponét és a reszelt sajtot, majd a csirkemellre öntjük, és az egészet alaposan összekeverjük.
A leveles tésztát hat egyenlő négyzetre vágjuk, majd maffinformába tesszük őket, és belekanalazzuk a tölteléket .190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A körethez burgonyát héjában megfőzzük, majd tisztítás után karikára vágjuk, megsózzuk, és egy kevés forró pálmazsíron pirosra sütjük. Ezzel kínáljuk a kosárkákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.