Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítük, a muffinformákat kibéleljük papírral vagy kivajazzuk. A birsalmákat meghámozzuk, és apró drabokra felszeljük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal és a fűszerkeverékkel. A tojások sárgáját habosra keverjük a vaníliás cukorral és a cukorral, majd hozzáadjuk a vajat. A lisztes keveréket a tejjel felváltva adagoljuk a tojásos masszához, majd belekeverjük a kockára vágott almát. A tojásfehérjékből egy csipet sóval kemény habot verünk és a masszához adjuk. A tésztát a formákba kanalazzuk, és 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.