Az áfonyát leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük, és lábasba tesszük. Hozzáadjuk a szörpöt a cukorral együtt, és állandó kevergetés mellett felforraljuk. Azután közepes lángon 4 percig főzzük. Közben evőkanállal eltávolítjuk a tetején keletkező habot.
A lekvárt tiszta befőttesüvegekbe töltjük, azonnal lezárjuk azokat, és 5 percre fejjel lefelé állítjuk. Végül visszafordítjuk mindet, és hagyjuk kihűlni a lekvárt. Száraz, hűvös helyen tároljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.