A bolognai rakott zöldség elkészítéséhez a brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben néhány perc alatt roppanósra főzzük. Ezután a sárgarépát, a kaliforniai paprikát és a zellert megtisztítjuk és a brokkolival együtt egy burgonyahámozóval rétegekre vágjuk.
Az Update Bolognai ragut, a tejfölt és a tojást összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk.
A zöldségeket és a húsos ragut egy hőálló tálba rétegezzük. Fontos, hogy a tetejét raguval zárjuk. Végül beterítjük Update trappista sajttal és előmelegített sütőben 160 fokon 45-50 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.