Elkészítés: A koktélparadicsomokat félbevágjuk, a zöldhagymát felaprítjuk, meghintjük velük a vegyes zöldsalátát. A wasabi krémet pici sóval és a tejföllel, 2 evőkanál olajjal kikeverjük.
Fóliával kibélelünk egy kis csészét, megkenjük pici olajjal, beleütünk 1 tojást, összefogjuk a fóliát, és fakanálra kötve forró vízbe lógatjuk 6-7 percre. Hagyományosan is elkészíthetjük a buggyantott tojást, de ezzel a megoldással szép formája lesz.
A salátát meglocsoljuk a tejfölös szósszal, ráültetjük a buggyantott tojásokat, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.