Olívaolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát, feldarabolt paradicsomot és a szeletekre aprított gombát. Mikor a gomba megpuhult és a paradicsom is elfőtt, hozzáadjuk a pestot és ízlés szerint még sót, borsot, oregánót, bazsalikomot. Ha úgy véljük, nem elég a szaftos, akkor paradicsomszószt érdemes hozzáadni, de nem szabad eltúlozni, ne legyen túl hangsúlyos az íze.
Közben kifőzzük a chilis fettuccinét (al dente-re), majd beleforgatjuk a gombás-hagymás alapba és már kész is. Forrón tálaljuk, tetején reszelt parmezánnal és fekete olajbogyóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.