A salátaféléket megtisztítjuk, megmossuk, levelekre szedjük és falatnyi darabokra tépjük. A csiperkét letisztogatjuk, megmossuk és nagyon vékonyan felszeleteljük. A szalonnát kb. 4 cm-es csíkokra metéljük, majd 1 ek felhevített avokádóolajon ropogósra sütjük.
A salátaleveleket összeforgatjuk a gombával, a szalonnával és a dióbéllel. A maradék avokádóolajat kikeverjük a borecettel és a mustárral, majd megsózzuk, megborsozzuk. Végül a tányérokra halmozott salátát meglocsoljuk a mustáros öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.