Lábosba öntjük a tejet, hozzáadjuk a pudingport és csomómentesre keverjük. Megszórjuk cukorral, vanília őrleménnyel és állandó keverés mellett besűrítjük.
Nagyon tömény - intenzív színű – gyümölcsteát főzünk és megszínezzük vele a meleg pudingot.
A kekszeket összetörjük és serpenyőben a mandulaszirmokkal együtt lepirítjuk.
A tejszínt cukorral kemény habbá verjük, megszórjuk a reszelt citrom héjával és hozzáadjuk a kifacsart levét is.
Összeállítjuk a pohárkrémet: alulra szedünk a kekszes mandulából, rákanalazzuk a teás pudingot, majd a citromos tejszínhabot. Rétegezzük tovább ebben a sorrendben és a végén pirított mandulával díszítsük.
Nézd meg videón, hogyan készül a mentes citromhabos kekszes pohárkrém
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.