A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, amennyit felvesz. 4 cipóra osztjuk, majd a tepsi mérete szerint kinyújtjuk (23×34). A tepsit sütőpapírral kibéleljük, beletesszük az első lapot.
Bőven megkenjük baracklekvárral, rászórjuk a kristálycukorral és vaníliás cukorral összekevert darált diót. Azután rátesszük a másik lapot, és 200 fokos sütőben szép világosra megsütjük. Ha elkészült, félretesszük. A másik 2 lapot külön-külön megsütjük, majd kihűtjük.
A krémhez a lisztet és a cukrot elkeverjük a tejjel, felfőzzük, kihűtjük. A puha vajjal kihabosítjuk a kihűlt pépet, a citrom levét és reszelt héját is beletesszük. A krémet úgy osztjuk el 3 felé, hogy a sütemény tetejére is kerüljön egy vékonyabb réteg.
Az alsó lapot megkenjük krémmel, rátesszük a kihűlt diós, lekváros lapot, annak tetejére is krémet teszünk. Majd beborítjuk a negyedik lappal, amelynek a tetejére szintén krém kerül. Villával egyenes vagy kacskaringós mintákat húzunk a krémbe, megszórjuk csoki lapocskákkal és ehető narancsos dekor gyönggyel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.