Folyó víz alatt jó alaposan lesikáljuk a burgonyákat. Megmossuk a kakukkfűágat és szárazra töröljük. Meleg vízben megmossuk a citromot, töröljük. A fokhagymát megtisztítjuk és gerezdekre szedjük.
Az egész burgonyákat tepsibe tesszük, a tetejére 3 kakukkfűágat, 2 db félbevágott citromot és a fokhagymagerezdeket rakunk. Ízesítjük sóval, borssal, majd meglocsoljuk az olívaolajjal.
A csirkéket megmossuk. Besózzuk, belső felébe beletesszük a maradék, felkarikázott citromot. A burgonyára fektetjük, és előmelegített sütőben (villanytűzhelynél 180 fokon) 40 percig sütjük. Sütés közben megforgatjuk a csirkéket, a sütőzsírral meglocsoljuk, hogy minden oldalról átsüljön. A megsült csirkéket a maradék kakukkfűvel és a tepsiben sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.