A felhasználás előtt a lisztet átszitáljuk, hogy a tésztánk jó levegős legyen.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét pici sóval kemény habbá verjük és félretesszük. A sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, majd az átszitált és a szódabikarbónával elkevert lisztet hozzáadjuk adagokban és összekeverjük. Ezután óvatosan hozzáforgatjuk felvert fehérjehabot.
A tésztát, kiolajazott, kilisztezett kör alakú formába tesszük és 180 fokon szép aranyszínűre sütjük tűpróbáig.
A pudingport 5 dl tejbe, ízlés szerinti cukorral és vaníliás cukorral felfőzzük. A margarint a porcukorral áttörjük, majd összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. Hozzákeverjük a 25 dkg túrót, a felvert tejszínt és a reszelt citrom héjat és a mazsolát.
A krémmel megtöltjük a piskótalapokat, a tetejére felvert tejszínhabot teszünk, díszíthetjük még dekor cukorral, dekor gyönggyel, majd néhány órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.