A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a tojást.
A liszttel elkeverjük a sütőport és a sót, majd a vajas masszához keverjük.
Végül hozzákeverjük a csokipasztillát vagy az aprórá vágott csokoládét.
A masszából egymástól távol kis halmokat teszünk a sütőpapírral bélelt tepsibe.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük (ha a széle már szép aranyszínű, akkor jó, nem lesz kemény, puha marad, ahogy hűl, meg is szilárdul és ropogós lesz).
Megjegyzés
Én teáskanállal adagolom a tésztát. Távol kell tenni egymástól őket, mert szétterülnek. A sütőpapírról kiszedés után azonnal le kell szedni, mert megkeményedik, és utána nem jön le. Nagyon finom, ropogós süti, sokáig eláll jól záródó dobozban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.