Összekeverjük a durvára vágott diót, narancshéjat, cseresznyét és csokoládét. Tálba szitáljuk a lisztet, a kakaót, a sütőport, és beledolgozzuk a gyümölcsös-csokis keveréket. Habosra keverjük a vajat, a cukrot, a tojásokat és az aromát, végül a száraz alapanyagokkal összedolgozzuk.
A tésztát két részre osztjuk, majd mindkettőből hengert formázunk. Tepsibe tesszük őket, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt aranyszínűre sütjük. Végül kivesszük és hagyjuk kihűlni.
Az elősütött hengereket 15-15 szeletre vágjuk, majd sütőtálcára tesszük őket. 160 fokos sütőben 15 percig szárítjuk, majd megfordítjuk, és tovább 15 percig szárítjuk. Hagyjuk kihűlni, végül fedeles dobozba elcsomagoljuk.
Megjegyzés
Kevésbe lesz csokis ízű, ha étcsoki helyett tejcsokoládét használunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.