A darált húst sóval, borssal fűszerezzük, belekeverünk 1 tojást és a lereszelt vöröshagymát, majd alaposan elkeverjük és félretesszük.
Vizet forralunk egy lábasban, 1 ek sót teszünk bele, majd hozzáadjuk a margarint, a vodkát, majd levesszük a tűzről, és ahogy mindez elolvad, 25 dkg lisztet csomómentesre kavargatunk benne.
Ahogy a massza langyosra hűlt, a többi liszthez tesszük a tojással együtt, és egyneművé gyúrjuk. Ezután 25-30 percig pihentetjük.
A tésztából golyókat formálunk, és vékony, kör formájúra nyújtjuk. Fele részébe tesszük a darált húst, és rá egy cikk vajat. Majd ráhajtjuk a másik felét, villával a szélét jól lenyomkodjuk, és bő, forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.