A felszeletelt fokhagymát megpirítjuk az olívaolajon, majd kivesszük. A bagettet felkockázzuk, és a fokhagymás olajban megpirítjuk. A felét félretesszük, a maradékot pedig összekeverjük a kimagozott cseresznyével.
A kígyóuborkát meghámozzuk, magját kikaparjuk, felkockázzuk, és a cseresznyéhez adjuk a feldarabolt piros és sárga kaliforniai paprikával együtt. Hozzákeverjük a vörösborecetet, és felengedjük a paradicsomlével. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap pürésítjük és átszűrjük. Sóval, borssal és pár csepp tabasco mártással ízesítjük. Felkockázott feta sajttal, a félretett kenyérkockákkal és felaprított bazsalikommal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.