A meghámozott, finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk a felforrósított olívaolajon. Hozzáadjuk a darált marhahúst, és kevergetve fehéredésig sütjük.
Rádobjuk a felkarikázott csilipaprikát, majd beleforgatjuk a paradicsomkonzervet a levével együtt. Kevés sóval, borssal, őrölt római köménnyel, valamint mexikói taco fűszerkeverékkel ízesítjük, és felforraljuk.
Azután közepes lángon, lefedve 30 percig főzzük, majd hozzákeverünk 1-1 doboz leszűrt kukorica- és vesebabkonzervet, és ismét felforraljuk. Ha szükséges, megint megsózzuk, megborsozzuk.
Egy kevés reszelt cheddar és trappista sajttal, valamint aprított petrezselyemmel és korianderrel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.