A májat megmossuk, szárazra töröljük és feldaraboljuk. A felaprított vöröshagymát felhevített olajon megdinszteljük, és megsütjük rajta a májat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A főtt tojásokat felkockázzuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a tojáshoz adjuk.
A nyers tojásokat felverjük, megfűszerezzük, beletesszük a zúzott fokhagymát, és ráöntjük a májas keverékre. Kiolajozott sütőformába öntjük a keveréket, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Megjegyzés
A karácsonyi menüsorozat egyik fogásához is ajánlom akár előételként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.