Sós vízben puhára főzzük a megtisztított csirkemellet kb. 25 perc alatt. Ezután kiszedjük a húst a főzővízből, hagyjuk kihűlni, majd felvágjuk kisebb szeletekre.
A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Közben az öntethez kikeverjük a majonézt a tejföllel, a mustárral, a citrom kifacsart levével és a porcukorral, aztán hűtőbe tesszük.
A koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk, és összeforgatjuk a durvára aprított dióval, a felkockázott sajttal, a hússzeletekkel, a leszűrt tésztával, valamint az öntettel. Tálalás előtt beleforgatjuk a falatnyi darabokra tépkedett salátaleveleket, majd egy kevés borssal meghintve tálaljuk.
Megjegyzés
Ideális vendégváró fogás. A salátalevelek kivételével előre összekeverhetünk minden alapanyagot, majd a hűtőben tárolhatjuk. A salátaleveleket csak közvetlenül tálalás előtt forgassuk a salátába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.