A csőben sült besameles spárga elkészítéséhez 3 dkg vajat egy edényben alacsony hőmérsékleten felolvasztunk. Hozzáadjuk a rizslisztet és folyamatosan kevergetjük, amíg aranyszínű lesz. Ezután hozzáöntjük a tejet, és még 7-8 percig főzzük. Ha összecsomósodna, egy szűrőn átdolgozzuk.
A sajtot lereszeljük, és hozzáadjuk a még meleg besamelhez, a szerecsendióval és a sóval együtt. Addig kevergetjük, amíg a sajt beleolvad a mártásba.
A spárgákról levágjuk a kemény végeket, majd 5 percig sós vízben főzzük. A maradék vajjal kivajazunk egy tűzálló tálat, beletesszük a spárgákat, és ráöntjük a sajtos besamelt.
220 fokra előmelegített sütőben (alul-felül sütés) kb. 20 percig sütjük, amíg a teteje aranyszínű lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.