Keverjük össze a tejszínt, a tejet és a kávébabot, fedjük le, majd tegyük a hűtőbe 1 éjszakára. A gyümölcsöt hagyjuk felengedni, a zselatint áztassuk hideg vízbe. Szűrjük a tejes tejszínt lábosba, forraljuk fel a cukorral, majd vegyük le a tűzről. Forgassuk hozzá a kinyomkodott zselatint, keverjük simára, és hagyjuk kihűlni.
Adjuk hozzá a felaprított csokoládét, osszuk poharakba, majd tegyük a hűtőbe legalább 1 órára. A felengedett gyümölcsöt pürésítsük a porcukorral, majd halmozzuk a gyümölcspürét minden adagra. Ismételten tegyük a hűtőbe legalább 15 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.