A tejet felmelegítjük a tejszínnel, belekeverjük a cukrot és a pudingport. Kis lángon kevergetve addig főzzük, míg besűrűsödik, majd még 3-4 percet főzzük, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük az apróra vágott csokoládét, és simára dolgozzuk.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (légkeverés 160 fok). Kiterítjük a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire, körben felhajtjuk a szélét, egy villával megszurkodjuk, majd lekenjük az olvasztott vajjal, meghitjük a barnacukorral, és 10 percig elősütjük.
Kivesszük a tésztát, várunk pár percet, míg kissé lehül, majd rákenjük a pudingot. Meghintjük a tetejét a díszítőcukorral, majd visszatoljuk a forró sütőbe, és 10 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.