A cukkinit meghámozzuk, egy nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, 1 mk sóval lesózzuk, és kb. 20 percet állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Ha letelt az idő, kicsavarjuk a zöldséget,és egy nagyobb keverőtálba tesszük, és hozzákeverjük a tojást, a lisztet, a reszelt fokhagymát és sajtot, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. Ha túlságosan folyékonyak ítéljük, adjunk hozzá egy kevés lisztet.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és az evőkanállal kiporciózott cukkinipogácsák mindkét oldalát, pár perc alatt aranybarnára sütjük. Papírtörlőre szedjük, és hagyjuk lecsepegni.
A mentás mártogatóshoz a joghurtot egy tálba kanalazzuk, hozzáadjuk a lime-ot, a mézet, az apróra vágott mentalevelet, megborsozzuk, és alaposan összekeverjük. A cukkinitócsni mellé kínáljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a cukkinitócsni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.