A kétféle lisztet simára dolgozzuk a langyos tejben felfuttatott élesztővel, az édesítőszerrel, a vajjal és a sóval, majd letakarva, meleg helyen kelesztjük 30 percig. Ezután alaposan átgyúrjuk, és tovább kelesztjük kb. 20 percig.
A megkelt tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és kikent tepsibe fektetjük. A kétszersültet finomra morzsoljuk, és a tésztára szórjuk.
A megmosott szilvát kimagozzuk, negyedekre vágjuk, és a szilvacikkekkel sűrűn kirakjuk a tésztát. Végül a 200 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.