Összekeverjük a sót, a borsot és a tárkonyt, majd bedörzsöljük vele a megmosott és szárazra törölt csirkeszárnyakat. Kiolajozott tepsibe tesszük, majd öntünk alá egy kevés vizet. 190 fokos sütőben fólia alatt egy óráig sütjük, majd eltávolítjuk a fóliát és még 15 percig pirítjuk.
A diót megpirítjuk. A készre sült csirkeszárnyak mindkét oldalát megkenjük agávésziruppal, majd a pirított dióba forgatjuk.
A diómártogatóshoz a megmaradt dióhoz laktózmentes tejszínt, vizet és agávészirupot keverünk. Felforraljuk, és pár perc alatt készre főzzük.
A burgonyákat megpucoljuk, vékonyra szeleteljük, és olajban kisütjük, majd megsózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.