A lisztet, a kristálycukrot, a barna cukrot, a sütőport és a sót összekeverjük.
Egy másik tálba tesszük az írót, az olajat, a tojást és a citromhéjat, majd a keveréket folyamatosan a száraz hozzávalókhoz adagoljuk, és csomómentesre keverjük.
A szilvákat megmossuk, kettévágjuk, eltávolítjuk a magokat, végül a tésztához adjuk.
Két gyümölcskenyér-formát kivajazunk és megszórjuk liszttel. Beleöntjük a tésztát és 180 fokon 70 percig sütjük. Ha azt tapasztaljuk, hogy a tészta teteje, már barna, de a belseje még nyers, akkor fóliával letakarva süthetjük addig, amíg át nem sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.