A cukrot, a puha vajat összedolgozzuk. Kezdetben használhatjuk a kezünket, de később mixerrel folytatjuk. Ezután az lisztet és a sütőport is belekeverjük a tálba. Végül jöhet a tojás és a sót. Addig keverjük, amíg krémes állagot nem kapunk.
Kivajazunk, és liszttel meghintünk egy 26 cm átmérőjű tortaformát, majd beleöntjük a tésztát. A tetejére rakjuk a félbevágott szilvákat, amiket korábban fahéjban megforgattunk.
40-50 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálaláskor porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.