A kihűlt és áttört főtt burgonyát simára keverjük a vajjal és a sóval. Beledolgozzuk az egyik tojás sárgáját és az élesztőt, végül összegyúrjuk a liszttel, majd egy éjszakán keresztül a hűtőben pijentetjük.
Másnap simára gyúrjuk és kinyújtjuk 2-2,5 cm vékonyra. A tetejét késsel becsíkozzuk, kiszúróval kiszaggatjuk, majd megkenjük tojással.
Tepsire pakolva szobahőmérsékleten 30 percen keresztül pihentetjük, majd 220-230 °C-os előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.