A megmosott és szárazra törölt húst enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk mindkét oldalát. Egy kevés étolajat felhevítünk, és fehéredésig sütjük benne a húst, majd papírtörlőre szedjük és lecsepegtetjük.
Egy 20×30 cm-es tepsibe tesszük a hús szeleteket. A tetejüket megkenjük tejföllel, megszórjuk pirospaprikával, majd befedjük a reszelt sajttal.
200 fokra előmelegített sütőben fóliával letakarva sütjük 20 percig, majd a fóliát eltávolítva még 10 percig. Nagyon finom, omlós hús lesz a végeredmény. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.