A megmosott, kicsumázott és lecsepegtetett epret villával összetörjük, majd hozzáadjuk a sűrített tejet és a zabpelyhet. Összegyúrjuk, majd kb. 10-15 percre a hűtőbe tesszük.
Ezután a masszából golyókat formázunk, és meghempergetjük mindet kókuszreszelékben. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Ha lédúsabb gyümölccsel dolgozunk, elképzelhető, hogy több zabpehely kell majd bele. Opció ez az egészséges - keksz nélküli - kókuszgolyó készítéshez. Mi gluténmentes zabpehellyel készítettük, természetesen a nem diétázók az olcsóbb zabpehellyel is készíthetik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.