A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a kakaót és a vaníliás cukrot, egy csipet sót, majd 2-3 ek tejföllel összegyúrjuk.
A cukrot a tojásfehérjével habosra verjük.
A tészta egyharmadát meghagyjuk rácsnak, a többit egy nagyméretű, sütőpapírral bélelt tepsibe (35×35 cm) nyújtjuk. Megkenjük lekvárral, majd egyenletesen rákenjük a tojáshabot is. A megmaradt tésztából rácsot készítünk, majd 170 fokra előmelegített forró sütőben 35 perc alatt megsütjük. Langyosra hűtjük, kockákra vágjuk, majd félbevágott eperszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.