A tésztához a puha margarint összegyúrjuka többi hozzávalóval. Addig gyúrjuk, amíg szépen elválik az edény falától. Ekkor egy közepes méretű tepsibe nyomkodjuk, és előmelegített sütőben 180 C fokon 15 percet elősütjük a tésztát.
A töltelékhez egy tálban összekeverjüka túrót, a cukrokat, a citromhéjat, a tojássárgáját és a búzadarát. Az elősütött tésztát először megkenjük a lekvárral, majd erre kanalazzuka túrós tölteléket. A felengedett erdei gyümölccsel megszórjuka tetejét, és visszatoljuka sütőbe fél órára, amíg megsül a túrós rész is rajta.
A tetejére géppel keményre verejüka tojásfehérjét a cukorral, pici sóval és ecettel, ezt rásimítjuk, majd a hőmérsékletet visszavesszük 130 fokra, és légkeveréssel szárítjuka habot kb. 15 percig.
Vizes késsel szeleteljük. Langyosan is, hidegen is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.