A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat, a cukrot, a sütőport és a sót. Jól összegyúrjuk, hogy egy rugalmas tésztát kapjunk.
Egy 20x36 cm-es kivajazott, lisztezett tepsibe belenyomkodjuk a tésztát, és rákenjük a lekvárt jó vastagon. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük.
Amíg sül a tészta, a tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral, majd belekeverjük a kókuszreszeléket.
Amikor már majdnem megsült a tészta, kivesszük a sütőből, és egyenletesen rákenjük a kemény, kókuszos habot, majd visszatesszük sülni kb. 10 perce, amíg a hab kicsit elkezd barnulni. Amikor a hab is megsült, és kicsit megbarnult, kivesszük, kihűtjük, majd egyforma kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.