A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, az eritritet és a vizet, közben folyamatosan működtetve a robotgépet. Végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk.
Egy kerek, 28 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. A tetejére megmosott, félbevágott epreket szórunk. 175 fokra előmelegített sütőben 40 percig, tűpróbáig sütjük.
A formából kivéve egy tálra borítjuk, a papírt lehúzzuk róla, majd tortatálra tesszük, hagyjuk langyosra hűlni, és kevés porcukorral megszórva kínáljuk.
Megjegyzés
Bármilyen más gyümölccsel is készíthető! Glutén-, tej-, cukormentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.