A tészta hozzávalóit összekeverjük, összegyúrjuk, majd a tésztát 3 részre osztjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Egyesével 3 mm vékonyra nyújtjuk ki a tésztákat lisztezett felületen, majd margarinnal kikent, liszttel szórt tepsi hátán 5 perc alatt készre sütjük őket. Sütés előtt villával megszurkáljuk őket.
A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral a szokásos módon sűrű krémmé főzzük. Belereszeljük a citrom héját, majd az enyhén meghűlt krémben elkeverjük a margarint. Az első tészta lapot megkenjük kb. a puding negyedével.
A maradék pudingot elkeverjük a rumos-porcukros, apróra vágott eprekkel. Ennek a nagy részét a második tésztalapra kenjük, egy keveset félrerakunk belőle.
Az utolsó tésztalapot a sütemény tetejére rakjuk, rákenjük a maradék epres pudingot, majd eperszemekkel díszítjük.
A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk, majd a süti tetejére csurgatjuk. Hütőbe tesszük egy éjszakára, másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.