Az epret megmossuk, megtisztítjuk, 4 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágjuk és összeturmixoljuk.
A túrót összeturmixoljuk a vízzel, a cukorral, a joghurttal és a zselatinnal. A túrókrémet két részre osztjuk, és a felébe beleforgatjuk az eperpürét.
A lekvárt egy kevés forró vízzel simára keverjük, és 4 üvegpohár vagy kehely aljára csorgatjuk a felét. Rákanalazzuk az epres túrót, majd a maradék lekvárt, végül elosztjuk a poharakban a fehér túrót.
30 percre a hűtőbe rakjuk, majd a félretett eperrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.