A megtiszított karajt 1 cm-es szeletekre vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. Lisztbe forgatjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalát, majd félretesszük.
A hagymát kockára, a szalonnát kisebb csíkokra vágjuk, a répát felkarikázzuk, és mindet megpirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és néhány percig pároljuk. Megfűszerezzük bazsalikommal, oregánóval, pirospaprikával, sóval és borssal, majd beleteszünk 2 evőkanál lisztet, és felöntjük 3-4 dl vízzel. Beletesszük a hússzeleteket, és fedő alatt 30-40 perc alatt készre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.