Elkészítés: Megfőzzük a burgonyát (héjában), a tojást és a virslit. Míg ezek elkészülnek, kevés olajon megpirítjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát és a bacon szalonnát. Rádobjuk a fagyasztott zöldségeket, pároljuk 5-10 percig, majd - a tűzről levéve - szórunk rá pirospaprikát, feketeborsot és egy csipet sót. Ezek után nincs más hátra, mint elővenni egy tűzálló tálat, és mindezt szépen rétegezve beletenni. Alulra egy sor karikára vágott krumpli, a tetejére a zöldséges ragu, aztán a felkarikázott tojás, végül a felkarikázott virsli. Ezeket a sorokat tálunktól függően ismételjük, majd a tetejére egy újabb réteg burgonyát teszünk, és bekenjük tejföllel. Kb. 40 percig sütjük, míg a tejföl meg nem pirul. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.