A porcukrot, a mézet, a vizet és a margarint gőz fölött összeolvasztjuk. Ha levettük a tűzről hozzáadjuk a tojásokat, fahéjat, a szódabikarbónát és a lisztet. Összegyúrjuk, majd 4 cipóra osztjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Mindegyik cipót egy 22x28 cm-es téglalappá nyújtjuk és egy tepsi hátulján kb. 10 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.
A krémhez a pudingból a tejjel krémet főzünk, hűtjük. A porcukrot és a margarint kikavarjuk, a kihűlt krémmel összekeverjük. A lapokat megtöltjük. Tetejét porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.