Egy tésztafőző edényben vizet forralunk, és amikor pezsegni kezd, beletesszük az ízlés szerinti sót - én 2 teáskanállal szedtem -, a babérlevelet és az olívaolajat, majd, a mikor felforrt a víz, a tésztát is.
Megtisztítjuk a fokhagymát, fokhagymamnyomón áttörjük, a tejföllel elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A sajtot lereszeljük. A tésztát leszűrjük, majd a fokhagymás tejföllel összekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, ezzel is összekevertjük, majd, ha szükséges, kóstolás után, sóval, borssal tovább ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.