A mézes lap hozzávalóiból közepesen lágy tésztát gyúrunk. Kettévágjuk, és 180 fokon egymás után 2 lapot sütünk belőle egy 30*38 cm-es tepsi hátulján 6-7 perc alatt.
A diós piskótához a tojássárgájákat habosra keverjük 10 dkg porcukorral, a vízzel, az olajjal és a darált dióval. A fehérjét a maradék 5 dkg cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a diós masszát, majd a sütőporral elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A krémhez a tojássárgájákat a kristálycukorral, a tejjel és a pudingporral alaposan kikeverjük, majd folytonos kevergetés mellett sűrűre főzzük. A margarint kikeverjük a porcukorral, és ha kihűlt a krém, összedolgozzuk a kettőt.
Az egyik mézes lapot tálcára tesszük, rákenjük a krém felét, majd rátesszük a diós piskótát. Rákenjük a maradék krémet, végül befedjük a süteményt a másik mézes lappal. A tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.