A tésztához a vajat keverőgéppel simára keverjük. A cukrokat, az aromát és a sót hozzáadjuk, és addig keverjük, amíg sima, egyenletes masszát kapunk. A tojásokat belekeverjük. A lisztet, étkezési keményítőt és a sütőport elvegyítjük, átszitáljuk, és apránként a középső fokozaton belekeverjük.
A tésztát kikent, (22 cm átmérőjű) koszorúformába töltjük, és a formát a sütő rácsára helyezzük, és alsó-felsőn 180 fokon tűpróbáig sütjük. A kész koszorút 10 percig a formában pihentetjük, majd süteményrácsra borítjuk, és hűlni hagyjuk.
A krémhez a pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot készítünk a tasakon lévő leírás szerint, fóliával lefedjük, és hűlni hagyjuk.
A vajat habosra keverjük, és a pudingot evőkanalanként belekeverjük, (ügyeljünk arra, hogy se a puding, se a vaj ne legyen túl hideg, nehogy a massza megdermedjen).
A koszorút vízszintesen kétszer elvágjuk. Az alsó és középső lapot a dzsemmel megkenjük. A vajas krém 1/3-át az alsó rétegre rákenjük, a középső karikával lefedjük, gyengén rányomjuk, és a fennmaradt krém felével bevonjuk. 2-3 evőkanál krémet a díszítéshez félreteszünk, ebbe keverjük a matcha teaport, és közepes csillagcsőrű nyomózsákba töltjük. A pörkölt mogyorót a koszorúra szórjuk, és a nyomózsákba tett krémmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.