Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Minestrone recept
Minestrone
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Frankfurti koszorú matcha teával recept
recept
Mester

Frankfurti koszorú matcha teával

90 perc
6 adag
Megfizethető
2018. 01. 10.

Elkészítés

  1. A tésztához a vajat keverőgéppel simára keverjük. A cukrokat, az aromát és a sót hozzáadjuk, és addig keverjük, amíg sima, egyenletes masszát kapunk. A tojásokat belekeverjük. A lisztet, étkezési keményítőt és a sütőport elvegyítjük, átszitáljuk, és apránként a középső fokozaton belekeverjük.
  2. A tésztát kikent, (22 cm átmérőjű) koszorúformába töltjük, és a formát a sütő rácsára helyezzük, és alsó-felsőn 180 fokon tűpróbáig sütjük. A kész koszorút 10 percig a formában pihentetjük, majd süteményrácsra borítjuk, és hűlni hagyjuk.
  3. A krémhez a pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot készítünk a tasakon lévő leírás szerint, fóliával lefedjük, és hűlni hagyjuk.
  4. A vajat habosra keverjük, és a pudingot evőkanalanként belekeverjük, (ügyeljünk arra, hogy se a puding, se a vaj ne legyen túl hideg, nehogy a massza megdermedjen).
  5. A koszorút vízszintesen kétszer elvágjuk. Az alsó és középső lapot a dzsemmel megkenjük. A vajas krém 1/3-át az alsó rétegre rákenjük, a középső karikával lefedjük, gyengén rányomjuk, és a fennmaradt krém felével bevonjuk. 2-3 evőkanál krémet a díszítéshez félreteszünk, ebbe keverjük a matcha teaport, és közepes csillagcsőrű nyomózsákba töltjük. A pörkölt mogyorót a koszorúra szórjuk, és a nyomózsákba tett krémmel díszítjük.

MÉG TÖBB ISTENI DESSZERT RECEPT >>>


Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Vaníliakrémmel töltött fánk
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Karamellás-vaníliás pohárkrém
Recept
Egyszerű

Karamellás-vaníliás pohárkrém

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Duna-hullám
Recept
Rafinált

Duna-hullám

90 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Nagymama almás pitéje
Recept
Bonyolult

Nagymama almás pitéje

70 perc
|
20 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hideg őszibarack-krémleves
Recept
Egyszerű

Hideg őszibarack-krémleves

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Limonádé
Recept
Egyszerű

Limonádé

15 perc
|
6 adag
|
Olcsó
DÖMÖTÖR VIOLA szerző profilképe

DÖMÖTÖR VIOLA

Áfonyás citromos muffin
Recept
Egyszerű

Áfonyás citromos muffin

40 perc
|
12 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Egyszerű klasszikus madártej
Recept
Egyszerű

Egyszerű klasszikus madártej

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hasonló receptek

Pozsonyi kifli (patkó) recept
Recept
Mester

Pozsonyi kifli (patkó)

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Rozsnyai Gabriella szerző profilképe

Rozsnyai Gabriella

Olasz karneváli sütemény (Castagnole fritte) recept
Recept
Egyszerű

Olasz karneváli sütemény (Castagnole fritte)

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Darafelfújt egyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Darafelfújt egyszerűen

60 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Vass Lászlóné szerző profilképe

Vass Lászlóné

Sült tejberizs citrommal recept
Recept
Bonyolult

Sült tejberizs citrommal

90 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Pataky Krisztina szerző profilképe

Pataky Krisztina

Pudingos gyümölcsleves recept
Recept
Egyszerű

Pudingos gyümölcsleves

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Szepesi Ágnes szerző profilképe

Szepesi Ágnes

Egyszerű pudingos-túrós csiga recept
Recept
Egyszerű

Egyszerű pudingos-túrós csiga

90 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Tündi konyha szerző profilképe

Tündi konyha

Friss receptek

Egyedényes lasagne recept
Recept
Egyszerű

Egyedényes lasagne

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Vaníliakrémmel töltött fánk recept
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Preckedli, a sváb omlós linzer recept
Recept
Egyszerű

Preckedli, a sváb omlós linzer

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézes kekszes pohárdesszert recept
Recept
Egyszerű

Mézes kekszes pohárdesszert

15 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült pulykaszárny káposztaágyon recept
Recept
Egyszerű

Sült pulykaszárny káposztaágyon

135 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Füstölt lazacos tésztasaláta recept
Recept
Egyszerű

Füstölt lazacos tésztasaláta

20 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

A legfinomabb borleves recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb borleves

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Fekete-erdő pohárkrém recept
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Panettone recept
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézeskalács-házikó recept
Recept
Mester

Mézeskalács-házikó

190 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Vietnámi tojásos tekercs recept
Recept
Egyszerű

Vietnámi tojásos tekercs

15 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.