A lisztet, a darált diót, a porcukrot, a sütőport és a fűszereket összekeverjük, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzáadjuk a finomra reszelt répát, a reszelt citromhéjat, a tojást és alaposan összegyúrjuk. (Ha nem állna össze a tészta adjunk hozzá kevés vizet.) Átlátszó fóliába csomagoljuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
A tésztát enyhén lisztezett felületen kb 3 mm- es vastagságúra nyújtjuk, majd egy pogácsa szaggatóval ( kb 5 cm ) kiszaggatjuk. A maradékot ismét összegyúrjuk és kiszaggatjuk.
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és 180 fokra melegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. A kekszeket baracklekvárral összeragasztjuk, a tetejét pedig vízgőz felett megolvasztott csokoládéval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.