A fűszeres tepsis krumplihoz a krumplikat meghámozzuk (újkrumplinál elhagyható), vastag hasábokra vágjuk. Bő, lobogó vízbe dobjuk őket, az újraforrástól számított 5 percig főzzük, majd leszűrjük.
A fűszerkeverékhez egy mozsárban pépesre törjük a feldarabolt fokhagymát a sóval együtt. Hozzáadjuk a többi fűszert, és morzsásra keverjük. Fokozatosan hozzákeverjük az olajat is (nem baj, ha nem oszlik el tökéletesen).
A krumplit óvatosan összeforgatjuk a fűszermasszával, és egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 20-30 perc alatt készre sütjük. Közben kétszer-háromszor megforgatjuk egy konyhai lapáttal, hogy mindenhol egyenletesen megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.