A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 24 x 24 cm-es sütőformát vagy tepsit vékonyan kikenünk vajjal. A csokoládét durvára tördeljük, a maradék vajat feldaraboljuk. Mindkettőt fémtálba tesszük, és vízgőz fölött kevergetve felolvasztjuk.
A tojásokat habosra keverjük, és az olvasztott csokoládéhoz adjuk. Egymás után beledolgozzuk a cukrot és a lisztet, majd beleforgatjuk a feldarabolt főtt gesztenyét. A masszát a kikent formába töltjük, és az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 30 percig.
A süteményt kivesszük a sütőből és rövid hűtés után kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.