Egy tálban összekeverjük a liszteket, a sütőport, a szódabikarbónát, a datolyacukrot, a vaníliát és a kakaót. Ezután hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a kókuszzsírt. Végül apránként hozzáadagoljuk a vizet, és az egészet gyorsan összekeverjük.
A masszát papírkapszlival bélelt muffinformába töltjük. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Nem szeretem a nagyon édes dolgokat. Igazából ez a muffin is cukormentes, mert csak datolyacukrot használtam hozzá, ami valójában aszalt datolya őrölve. Ez a muffin nekem nagyon nagy kedvenc lett, mert a hajdina liszt és quinoa liszt jellegzetes íze a kakaóval számomra nagyon ízletes eredményt adott :) Kávé és keserű csokoládé kedvelőknél ez a muffin előnyben :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.