A palacsintához először összekeverjük a száraz hozzávalókat, vagyis a rizslisztet, a mákot, a cukrot, illetve a sót, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is, összedolgozzuk, hogy csomómentes tésztát kapjunk. 10-15 perc pihentetés után felforrósított, enyhén vajazott serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
Ha nincs étcsokoládés szilvalekvárunk, akkor 30 dkg szilvalekvárt alacsony lángon megmelegítünk, amikor kellőképp forró, hozzáadunk 60 g feldarabolt étcsokoládét és addig keverjük, míg a csoki el nem olvad.
A palacsintákat megtöltjük a csokis szilvalekvárral és porcukorral meghinte tálaljuk. Igény szerint akár tejszínhabbal is fokozhatjuk az ízhatást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.