A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Papírkapszlival kibéleljük a muffinsütő mélyedéseit.
Egy nagy keverőtálban összekeverjük a gyümölcsjoghurtot, az olvasztott vajat, a mézet, a vaníliaaromát, az almaborecetet, a darált mandulát, a sütőport, a tojásokat és a sót, majd ízlés szerint cukorral ízesítjük.
Az így kapott keverékhez óvatosan hozzáforgatjuk az apróra vágott epret és az áfonyaszemeket, majd eloszlatjuk a tésztát a muffinformákban.
Betoljuk az előmelegített sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütjük. A palacsinta muffint porcukorral meghintve tálaljuk.
A muffin receptje liszt nélkül készül, így gluténérzékenyek is kipróbálhatják.
Nézzétek meg videón is, hogyan készül a palacsinta muffin
Megjegyzés
A muffin palacsinták akár 3-4 napig is tárolhatóak hűtőszekrényben!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.