A lisztet elkeverjük a sóval és a sütőporral, hozzáadjuk a tojásokat, egy kevés tejet, és összekeverjük. Amikor egynemű a tészta, apránként hozzáadjuk a maradék tejet, az olajat és egy csipet sót, majd csomómentesre keverjük. (Ha mégis csomós maradna egy sűrű szitán átszűrjük.) Végül a tésztát elfelezzük.
A spenótos gofri:
A tészta egyik feléhez hozzáadjuk a kiolvasztott és leszűrt spenótpürét, megsózzuk, alaposan elkeverjük, 5 percig állni hagyjuk, majd gofrisütőben kisütjük. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
A kókuszos gofri:
A tészta másik feléhez adjuk a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot és a cukrot, elkeverjük, 5-10 percig állni hagyjuk, és gofrisütőben néhány perc alatt szép pirosra sütjük. Csokiöntettel és kókuszreszelékkel megszórva tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kókuszos és spenótos gofri
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.